Steun ons

DE VRIENDENCLUB VAN SIGRID’S GARDEN

Word lid van de Vriendenclub van Inloophuis Sigrid’s Garden en doneer periodiek een vrijwillige bijdrage per maand of per jaar. Sigrid overleed in 2008 aan de gevolgen van kanker. Naar haar gedachtegoed en ter ondersteuning van mensen met kanker of die kanker hebben gehad en naasten hiervan, biedt Inloophuis Sigrid’s Garden ondersteuning tijdens dit proces.

Wij doen dit met behulp van goed opgeleide vrijwilligers. Wat is de Vriendenclub? Voor inloophuis Sigrid’s Garden is geld nodig, veel geld. En alle kleine beetjes helpen. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die met elkaar jaarlijks een mooie bijdrage kunnen leveren. Door middel van deze Vriendenclub kunnen we structureel onze doelstellingen realiseren. Voor wie is de Vriendenclub? Deze club is voor iedereen. Of u nog studeert of u bent reeds met pensioen. Uiteraard mag u zelf uw maandbedrag bepalen. Als lid van de Vriendenclub krijgt u een speciale plek binnen inloophuis Sigrid’s Garden.

De leden van de Vriendenclub krijgen een vermelding op onze uitingen en uiteraard ontvangt u de nieuwsbrief. Kan ik nog deelnemen aan de Vriendenclub? De Vriendenclub is uiteraard nooit vol. U kunt altijd deelnemen. Onze wens is minimaal honderd leden te hebben van de Vriendenclub. Lid worden is erg makkelijk. Door het onderstaande aanmeldformulier naar ons toe te mailen bent u ingeschreven als lid. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Uiteraard kunt u uit de club stappen wanneer u dit wilt.  Help ons en word lid van de Vriendenclub.

Omdat Sigrid's garden een organisatie is die valt onder de zogenaamde ANBI-regeling gelden er speciale regels omtrent de aftrek van de giften.
Dit betekent dat:
In het geval van een periodieke gift die voldoet aan de voorwaarden u het hele bedrag van de gift mag aftrekken. Er geldt geen drempel en geen maximum bedrag voor periodieke giften.

Uw gegevens:

Voornaam: ___________________________________________________

Achternaam: ___________________________________________________

Geslacht: M/V

Adres: ___________________________________________________

Postcode: _______________ Plaats: ______________________

Telefoon: ___________________________________________________

Email: ___________________________________________________

Bankrekeningnummer: ___________________________________________________ 

Uw donatie

o €_______________ per maand

o €_______________ per jaar

Plaats ________________________________

Datum ________/________/_________

Naam ________________________________

Als U ons wilt steunen verzoeken wij U om het bedrag voor elke eerste van de maand over te maken naar bankrekeningnummer
NL74 RABO 0334 096 987

Handtekening voor akkoord

_____________________________

Onze hartelijke dank voor uw bijdrage!

Mailadres: inloophuissg@outlook.com 


Met uw steun kunnen we de toekomst tegemoet.