Voor wie is Sigrid's Garden

Voor iedereen die met kanker te maken heeft
Sigrid’s Garden is er voor iedereen die te maken heeft met kanker. Omdat u zelf ziek bent of in het verleden bent geweest. Maar ook als uw partner of een familielid of bekende kanker heeft. Want ook voor mensen in de directe omgeving is de impact van kanker vaak groot.

Praten helpt. Voor veel mensen is praten over hun persoonlijke situatie een manier om met kanker om te gaan. Praten kan bij Sigrid’s Garden. Met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt, maar ook met deskundige vrijwilligers. U kunt er uw twijfels delen en uw zorgen.

Bij Sigrid’s Garden kunt u in een open en veilige sfeer over uw ervaringen spreken met lotgenoten. In ons inloophuis willen we onze gasten graag een laagdrempelige en informele ontmoetingsplaats bieden.
Het maakt niet uit wie ze zijn, waar ze vandaan komen of hoe ze in het leven staan.

De zinnen verzetten
Maar we doen nog meer. Actief bezig zijn is een belangrijk onderdeel van wat Sigrid’s Garden biedt. De zinnen verzetten. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende ontspannende en creatieve activiteiten. Regelmatig organiseren wij themabijeenkomsten en cursussen Ook geven wij regelmatig lezingen over onderwerpen die direct of indirect met kanker te maken hebben. Onze begeleiding vormt een aanvulling op uw reguliere medische behandelingen.

Ons doel: Een positieve bijdrage leveren in moeilijke en onzekere tijden.
Daarom kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen. Drempels kennen we niet, veel van onze activiteiten zijn kosteloos. Soms vragen we een kleine vergoeding voor materiaal, of andere kosten. Onze deur staat open voor u!

Ook voor mensen in de directe omgeving is de impact van kanker vaak groot.