Omgaan met kanker

Het zet de wereld op z’n kop
Omgaan met kanker is niet eenvoudig. Van de ene op de andere dag wordt uw leven beheerst door een ingrijpende ziekte. Het is er ineens en verdwijnt ook niet zomaar. Alles lijkt anders, de wereld staat op z’n kop. Maar tegelijkertijd gaat om u heen ook alles gewoon door. Hoe gaat u ermee om als uzelf of een naaste van u kanker heeft? Hoe moet u dat verwerken? Lotgenoten en vrijwilligers bij Sigrid’s Garden kunnen helpen.

Ieder mens is anders
Ieder mens is anders en iedereen gaat anders om met zoiets ingrijpends als kanker. Voor sommige mensen is praten met lotgenoten een manier. Anderen zijn vooral geïnteresseerd in de medische aspecten van het ziekteproces. Of willen er vooral niet te veel bij stil staan. Iedereen doet het op zijn eigen manier.

Verhalen delen is van elkaar leren
Wat betekent kanker voor u en hoe gaat u er in het dagelijkse leven mee om?
Kom eens bij ons langs om uw verhaal met lotgenoten en onze medewerkers te delen. Bij Sigrid’s Garden weten we als geen ander dat iedereen uniek is, maar ook dat we door te delen, kunnen helpen. Zo kunnen we ook u op een manier ondersteunen die goed bij u past. Niemand hoeft er alleen voor te staan!

We weten als geen ander dat iedereen uniek is, ook in de verwerking van kanker.